Top şeklinde hamurun içine doldurulmuş özel krema ve üstünü eritilmiş çikolata ile kaplama şeklinde sunumu yapılan profiterol, Aksaray’da en çok tercih eden tatlı türleri arasında…

Aksaray’da Profiterolcity ismiyle hizmet verdiklerini ve talepler doğrultusunda 2’nci şubelerini açtıklarını ifade eden Yaşar Avcı, şerbetli tatlılara alternatif olan profiterolün Aksaraylılar tarafından beğenildiğini söyledi.

Ürettikleri tatlı türleri ile ilgili de bilgiler veren Avcı; “Tüm ürünlerimizi kendimiz günlük imal ediyoruz. Gram, ölçü, tarif ve püf noktalar konusunda çok hassasız. Müşteri memnuniyetini her zaman ilk sırada tutuyoruz. TOKİ’den dahi gelen sabit müşterilerimiz vardı. Kalitemizden memnun oldukları için Paşacık şubemize kadar geliyorlar. Bizde bu bölgede ki yoğun talepler doğrultusunda 2. şubemizi açtık. İşletme olarak sürekli kendimiz yeniliyoruz. Orman meyveli magnolya çıkarttık. Lotuslu magnolyamız var bunlar en çok sevilen ürünlerimiz arasında. Profiterol zaten bizim imza ürünümüz. Şerbetli tatlı sevmeyen müşterilerimiz direkt profiterol ve triliçe gibi sütlü tatlılara yöneliyor. Yaş pastada bir devrim yarattığımızı düşünüyorum. En iyi ürünleri kullanmak içinde mücadele veriyoruz. Budapeşte adında bir ürünümüz var purplecake adında bir ürünümüz var yeni çıkarttık çok tutuluyor. Eklerimizde de çeşitlendirme yaptık. İlk zamanlar sütlü çikolatalı 2 çeşidimiz varken, baktık talep ve istekler çoğaldı, talepleri karşılamak adına bir piyasa araştırması yaptık ve çilekli, frambuazlı, muzlu ve lotuslu ürünlerimizi de ürün yelpazemize ekledik” diye konuştu. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ