Aksaray’ın meşhur etli ekmeğine yeni bir soluk getiren Bülent Gedik yaklaşık 25 senedir bu işin içerisinde olduğunu ve çekirdekten yetiştiğini belirtti.

Ürünlerini odun ateşinde pişirdiğini ve hazırlığını da özenle yaptığını dile getiren Gedik, “ Doğalgaz fırını kullanmıyoruz çünkü odun ateşinde pişen ürün daha lezzetli oluyor. Temizlikten ve titizlikten hiç ödün vermeden birinci kalite ürünler kullanıyoruz. Çünkü bizim için müşterilerimizin sağlığı her şeyden önce gelir” dedi.

‘HİZMET BİZDEN BEĞENMEK VATANDAŞLARIMIZDAN’

Dükkanında ki uygun fiyatlardan ve kampanyalardan da söz eden Gedik, “Yeni açıldığımızdan dolayı ürünlerimizde kampanya yaptık. Etli ekmeklerimizin porsiyonu 100 lira, bir buçuk porsiyonu 120 lira. 2 lahmacun ayran ve salatayı ise 80 liradan veriyoruz. Hem adımızı duyurmak hem de vatandaşlarımızı bu tattan mahrum bırakmamak adına kampanyalarımızı sürdüreceğiz. Hizmet bizden beğenmek vatandaşlarımızdan” diye konuştu.

Kullandıkları etin yüzde 100 dana eti olduğunu ve hiçbir katkı maddesi kullanmadıklarını vurgulayan Gedik, “Duyuyoruz bazı işletmeler kullandıkları ürünlerde fazlasıyla hile yapıyorlar. Tavuk taşlığı gibi ürünler katıyorlar kıymanın içine, maliyetini düşürmek için. Bazı müşterilerimiz geliyor her yerde 80 lirayken sende neden 100 lira diye. Bu durum bizim kaliteden ödün vermememizden kaynaklıdır. Zaten bir kere yiyen bir daha başka yerden tercih etmiyor” dedi. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ