Aksaray’da pizza dükkânı işleten Kadriye Yıldız, yaptığı pizzalarla damakları şenlendirmeye devam ediyor. Anne eliyle lezzetli el yapımı pizzalar yaptıklarını dile getiren Yıldız, “İşletmemiz henüz çok yeni. İlk açtığımız zamanlarda fazla durgundu sonrasında işlerimiz bir hayli yükseldi. Pizzanın hamurunu kendim yapıyorum kesinlikle dışarıdan hazır almıyoruz, sosunu da kendim yapıyorum. İşletmemizde kesinlikle dondurulmuş ürün kullanmıyoruz. Bunun yanı sıra özel soslarımız var. Bu sosları hazır almak yerine yine kendimiz üretiyoruz. Yani baştan sona kullandığımız her ürün öncelikle bizim elimizden geçiyor. Yaptığımız pizzalara üretimini bilmediğimiz hiçbir ürün kullanmıyoruz. Eşim pizza ustası ve bu işletme de onun fikriydi. Bende onun yanında mesleği öğrendim. Lezzetimizle şehirde farklı bir pizza kültürü oturtup vatandaşımıza pizzayı sevdireceğiz” diye konuştu.
Tadanların pizzalarından vazgeçemediğini vurgulayan Yıldız, “Pizzalarımızın tadına bakan bir daha vazgeçemiyor. İnsanlar el yapımı olduğu için biraz önyargılı davranıyorlar. Ama bir kez yiyen her zaman buradan yemek istiyor. Müşterilerin önyargısını kırdık ve kırmaya devam edeceğiz diyebilirim” dedi. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ