Aksaray’da 64 yıldır ekmek üreten Untat Ekmek Fabrikası günlük 36 çeşit ekmeği dünyanın birçok ülkesine ve Türkiye’nin hemen hemen her yerine gönderiyor. Aksaray’da 1960 yılından bu güne ekmek üretimi yaptıklarını..
Aksaray’da 64 yıldır ekmek üreten Untat Ekmek Fabrikası günlük 36 çeşit ekmeği dünyanın birçok ülkesine ve Türkiye’nin hemen hemen her yerine gönderiyor.
Aksaray’da 1960 yılından bu güne ekmek üretimi yaptıklarını belirten Ömer Maraşlıoğlu, “Türkiye’nin 81 ili ile birlikte 32 ülkeye de ihracat yapıyoruz. 36 çeşit Aksaray markalı ekmeğimizi 350 kişilik ekibimizle tüm ulusal marketlere veriyoruz. Ekmeklerimiz otomasyon sistemle el değmeden üretiliyor. Kesinlikle içinde hayvansal eklenti ve katkı maddesi yok. İşletme olarak helal belgemiz var. Bizim ilk hedefimiz kaliteden ve temizlikten ödün vermeden üretimlerimiz devam ettirmek ”dedi.
EKMEĞİMİZ 13 GÜN BAYATLAMIYOR
Genelde hasta veya yaşlı insanların kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği tükettiğini belirten Maraşlıoğlu , “Pandemi sonrası el değmeden üretilen paketli ekmekler daha çok tercih ediliyor. Biz unun en kalitesinin kullanıyoruz. Çünkü bizim ana ham maddemiz un. Un ne kadar kaliteli olursa ekmek o kadar kaliteli oluyor. Fabrikadan çıkan ekmeğimizde 12-13 gün bayatlama olmuyor. Ekmeğimize olan ilgi v alakanın her geçen yıl artması bizleri sevindiriyor” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)